Bestyrelsen har i dag vedtaget, at prøve om en mulig sammenlægning af Nordvestjysk flugtskydnings forening og Thyland jagtforening kan havde sin gang på denne jord, det vil være til store fordele for begge foreninger, der hver i sær driver henholdsvis flugtskydebanen og riffelbanen på skydecenteret i Østerild.

Begge foreningerne har allerede et stort og stærkt samarbejdet, der med den nye miljøgodkendelse kun er blevet stærkere, det skyldes at Thisted kommunes miljøafdeling forlangte at den nye miljøgodkendelse, der er lavet for flugtskydecenteret i 2023, skal omhandle en samlet godkendelse for begge baner, så bestyrelserne i de to foreninger, ser nu en så stor fordel i at slå begge foreninger sammen, til et stort forening, der bliver tale om en helt ny forening, hvor bestyrelsespladserne vedtægter og formål naturligvis først vil blive sat på plads, når begge nuværende foreninger har haft en mulig samling, oppe på deres årlige generalforsamlinger, her nævnes Thylands jagtforenings generalforsamling, der afholdes Onsdag den 22/02-23 kl.18:00 i klubhuset på flugtskydningscenteret, “husk tilmeldingen til de gule ærter” og Nordvestjysk flugtskydnings centers generalforsamling, der afholdes Tirsdag den 04/04-23 kl. 18:00 “husk tilmeldingen til stegt flæsk ” og om der er støtte fra begge generalforsamlingerne, til at føre projektet ud i livet.

en mulig sammenslutning kan få stor betydning for Flugtskydnings centeret og Thylands jagtforening, der på kort sigt vil kunde få flere medlemmer der generere en støre økonomisk og aktivitetsgrundlag, men også på den lange “skydebane” vil der være mange fordele at “ramme” her vil en sammenlægning betyde en mere sikker fremtid. og bedre muligheder for alle medlemmer til at nyde gavn af mulighederne i en stor forening og om der bliver tale om endnu støre samarbejde med andre foreninger må tiden vise, så hvis du ønsker en stærkt fremtid for jagt og skydning i Thy og er du medlem af en af de pågældende foreninger så tilmeld dig og mød op på generalforsamlingerne i henholdsvis Norvestjysk flugtskydnings forening og eller Thylands Jagtforening.

HVH

Bestyrelsen Norvestjysk flugtskydnings center 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *