NFC kan nu tilbyde haglskyeprøve skole, her fokosere vi udelukkemde på hagsskydeprøven som hjælp til de nyjæger der ønsker at tage en sådan prøve. Vi har besluttet, at der en del af Søndag, fra 09.00 til 11.00, vil være mulighed for at komme på skyeban efter aftale og at der vil være en eller flere instruktør til stede der kan hjælper alle der ønsker det, du/i er også velkomende til at komme selv eller flere sammen, og skyde uden instruktør, både i skolens åbningstid og de almindelige træningsdage åbningstider, så længe i har bestået jagttegnsprøven, husk dog er du under 18 år skal du følges med en voksen.   

VIGTIGT : Da alt arbejdet med hagsskydeskolen er med frivillige instruktøre, kræver det en tilmelding for at deltagelse, i skolens åbningstide, minimum 2 dage før den Søndag man ønsker at deltage, både så der er nok instruktøre, men så de ikke står på banen forgøves, møder du op uden tilmelding og skolen er åben kan du naturligvis godt skyde, men du kan ikke regne med hjælp fra instruktøre.

Du/i kan tilmelde jer på sms til. Instruktør Mikael Bruusgaard 42770765 eller Formand Ole Nørgaard 40686356 eller på mail nfcosterild@gmail.com

Se aktivitetskalenderen under “Kalender” i hovedmenuen.