I Oktober 2021 blev NFC organiseret på samme måde som en jagtforening under Danmarks Jægerforbund, med de fordele dette indbærer. Vi har bl.a. fået en god forsikring der dækker vores skydninger og andre aktiviteter, samt hjælp til nye tiltag, såsom den planlagte sportingbane.
Et medlemskab af Nordvestjysk Flugstskydningscenter, kræver derfor medlemskab af Danmarks jægerforbund. Er man medlem i en anden jagtforening og derigennem medlem af DJ, skal man blot betale 100 kr. for at være “ekstraordinært” medlem hos NFC. Det svarer til det man tidligere har betalt for et medlemskab af NFC.
Man skal selv melde sig ind via Danmarks jægerforbund og nedenstående link kan anvendes, så man nemt kommer ind på tilmeldings siden. 

BLIV MEDLEM KLIK HER

Det er MEGET vigtigt at man finder den rette forening. Der er en anden forening der hedder “NFC jagtforening” DET ER IKKE OS. Vi hedder Norvestjysk Flugtskydningscenter, så pas på med at tilmelde jer den forkerte forening. Husk også at vælge om det skal være almindligt medlem, eller ekstraordinært.                   

Er man ikke medlem af NFC, er man selvfølgelig meget velkommen til at komme og skyde, men der tages en lidt højere pris for lerduer end den medlemmerne betaler.