Solskinsdag på NFC

Så sluttede endnu et firma / hold skyde arrangement på Nordvestjysk Flugtskydnings Center. Der skal lyde en stor tak til alle deltagere på de mange hold og for den fantastiske opbakning omkring arrangementet.

Der blev i år, 11 gode hold der deltog i alle skydninger. Vi kan desværre ikke her oplyse om, hverken deltagere eller vindere (pga. lovgivningen om rettighederne for personoplysninger) men vi kan meddele alle deltagere at resultaterne kan ses i klubben, og at både prale og håneretten (og for nogen få, en smule skam), først har en udløbsdato til næste år, hvor vi igen afholder et firma / hold skyde arrangement.

Der skal især lyde et kæmpe stort TAK til alle de mange hjælpere vi har haft i år, for uden jer ville det slet ikke være muligt at lave et sådan arrangement, så TAK for det store arbejde kære venner!
Skulle du nu være blevet nysgerrig efter hvad det er for et arrangement vi igen har afholdt på NFC i Østerild så kan du læse mere om det på vores hjemmeside under “Diverse aktiviteter” / “Firmaholdskydning” og læse om vores årlige firmahold arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *